gheek_label.jpg
GheeK GheeK GheeK GheeK GheeK GheeK GheeK

Hvala za vašo podporo! Za popust uporabite kupon: 

FACEBOOK-5%-OFF

GheeK
Bodite prvi in napišite oceno
Prodajna cena:14,80 €

GheeK – kraljeva pokovka na Zlatem Ghee-ju. GheeKi so pokali šale in koruzo že pred 9000 leti. Prvi zapisi iz Mehike omenjajo zabave. Priporočamo nakup koruznih zrn po vaši izbiri ter pripravo na Zlatem Ghee-ju.

Izdelek ni na zalogi Obvestite me!

Vsak pravi GheeK dobro ve, da je trik za pripravo zdrave in kraljevske pokovke v izboru najboljših surovin.

Za to smo za vas izbrali najboljše:

  • Ekološka koruza (brez GSO) 333g
  • Ekološki Zlati Ghee pridelan iz masla pašnih in srečnih kravic informiran z ljubeznijo 80g
  • Združena v eno predstavljata eno najstarejših receptur na tem planetu

Naša koruza je iz kontrolirane ekološke pridelave, brez GSO. Podlaga za njen vrhunski okus je ekološko pridelan Zlati Ghee ali masleno olje, esenca narave, ki velja za eno najkvalitetnejših olj na tem planetu. Zlati Ghee ali hrana kraljev je pridelan iz skrbno izbranega ekološkega masla, ter informiran z ljubeznijo. Kombinacija je edinstven recept za totalno zabavo/čago/žurko/party/fešto/filemski večer.

Kot nalašč za vse male in velike GheeK-e!

Priprava:

Ghee ali masleno olje ima zelo visoko temperaturno toleranco. Za pripravo dobro segrejte 1 čajno žličko za srednje velik lonec. Pustite, da se Ghee dobro segreje in nato vanj stresite koruzo, ravno toliko, da bodo zrna pokrila dno lonca. Pustite zrnom  “dihati”, da bodo imela prostor za poskakovanje. Umirite ogenj in sebe, sedaj se bo začelo. Pokrovko imejte rahlo priprto, da ima para možnost pobega, za bolj hrustljavo izkušnjo. Med afriškimi ritmi, lonec zibajte nad ognjem, ter uživajte ob počnici dokler se ne konča. Bodite previdni, da je ne zakurite.  Kraljeva pokovka je pripravljena.

Po lahko dodate še kako žličko Zlatega Ghee-ja, žličko Ghee-ja s tartufi, česnom ali sezamom ali pa ga pokapljate s kakim drugim zdravim oljem. Posolite s kvalitetno soljo in čarovnija je končana.

Paket vsebuje:  1 X BIO Zlati Ghee, 1 x 300g BIO sladke koruze za pokovko

Mneje prehranskih strokovnjakov

Pokovko lahko štejemo med polnozrnate prigrizke. Raziskave so pokazale, da pokovka med drugim vsebuje polifenole v celo večjih količinah kot nekatero sadje in zelenjava. Seveda pa je pomembno, na kakšen način je pokovka pripravljena

Pakiranje: 1 kom | 300g BIO pokovke + BIO Zlati Ghee 80g

Mnenje strokovanjka:  Ste vedeli, da je lahko pokovka tudi zelo zdrava, saj je štejemo med polnozrnat prigrizek, ki vsebuje veliko antioksidantov in vlaknin. Ima antioksidantno moč, saj vsebuje polifenole, antioksidante.

Pogoj je seveda njena priprava in izbira najboljših surovin

Dober tek GheeKi uživajte!

 

Mnenja

Za ta izdelek še ni podanih mnenj.

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypal