Dajte svoji pečeni zelenjavi neustavljiv preobrat z uporabo Gheeja. Pečenje gob, bučk ali paprik v Gheeju doda bogat, maslen okus, ki okus povzdigne. Visoka točka dimljenja Gheeja zagotavlja popolno zapečenost, medtem ko dodajanje soli po pečenju izboljša celoten okusni profil.
Ghee recepti in nasveti
Mogoče vam bo všeč
Zlati Ghee je pripravljen iz mleka krav proste paše, ki živijo naravno življenje, po ekoloških visoko predpisanih standardih tudi čez zimo. To olje ustvarjamo povsem ročno, v dolgi kuhi na ognju v quartz kristal posodah.
Delite veselje gheeja z našim darilnim ovitkom, elegantno predstavitvijo s pridihom razkošja. Idealno za darovalce, ki želijo navdušiti s premišljenim in skrbno izbranim darilom.
Dr. Ghee je zgodba zase. Zvarek je ustvarjen iz plodov krepkega drevesa s čudovitimi cvetovi, za katerega velja slovenski pregovor oziroma ljudski rek: Zdrav, kot dren.
GheeK – kraljeva pokovka na Zlatem Ghee-ju. GheeKi so pokali šale in koruzo že pred 9000 leti. Prvi zapisi iz Mehike omenjajo zabave. Priporočamo nakup koruznih zrn po vaši izbiri ter pripravo na Zlatem Ghee-ju.
Razširite zlati užitek z našimi darilnimi boni, popolnim načinom za deljenje dobrot Zlatega Ghee-ja s svojimi najdražjimi.
Kozji Zlati Ghee je 100% kuhano kozje maslo, ki ga uporabljamo za različne pripravke, bodisi kulinarične, negovalne ali izključno dobrodejne namene.
Ročno izdelan nožek za mazanje.
Ghee (gi) izostri in oblikuje okus, povečuje absorpcijo, ter izkoristek lastnosti rož, zeli in plodov, ki jih vanj umešamo. Z Istrskim črnim in belim tartufom tvorita izvrstno kombinacijo, ki navdušuje duha in poživi telo. ->
Slovenščina
English (UK)













