dr_ghee_dren.png
Drag image to spin
Dr. Ghee Dren Dr. Ghee Dren Dr. Ghee Dren Dr. Ghee Dren
Dr. Ghee Dren
Bodite prvi in napišite oceno
Prodajna cena:7,67 €
Znesek davka: 0,67 €

Dr. Ghee je zgodba zase. Namaz je ustvarjen iz posebnih plodov krepkega drevesa s čudovitimi cvetovi, za katerega velja slovenski pregovor oziroma ljudski rek: Zdrav, kot dren.

Izdelek ni na zalogi Obvestite me!

Dr. Ghee za imunski sistem.

Drevo rumenega drena cveti še preden se olista, iz oplojenih rumenih cvetov pa se razvijejo škrlatno rdeči koščičasti sadeži elipsaste oblike - drnulje.

Plodovi so užitni, imajo prijeten kiselkast okus in veliko vitamina C, pektina, antioksidantov ter celo paleto mineralov.

Drnulje so torej prava izbira v boju proti virusom in prehladnim obolenjem. V ljudskem zdravilstvu že stoletja velja, da je mogoče z drnuljami uspešno zniževati povišano telesno temperaturo, lajšati prehlad, čistiti črevesje ter celo ustavljati driske.

V kombinaciji z Zlatim ghee-jem in ekološkim medom pa ima še dodatne koristi in prednosti.

Najboljši je na tešče, dve čajni žlički v ustno votlino, kjer zelo hitro ustvari veliko sline, kar je odlično za črevesje in prebavo.

Zvarek je primeren za vse, ki jim odgovarja ravno prav sladko-kiselkast okus, obogaten s teksturo ghee-ja in mislijo na zdravje.

Mnenja

There are yet no reviews for this product.

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji