Zadovoljstvo uporabnikov

customer satisfaction

Nekaj besed oboževalcev:

Špela

Še nekaj, tako zraven, ni povezano z delom – malo sem povprašala po naši vasi gospodinje ( po tem ko sem prebrala vsebino vaše internetne strani in dojela, da ghee ni nekaj od daleč ampak zares nekaj tukaj ) in ugotovila, da so ghee – pri nas so mu rekli mazivo ali po domače maziv – kuhali prav povsod, tudi v hiši, kateri živiva midve. In res so ga uporabljali prav za vse kar je navedeno, s tem da so ga obvezno skuhali kot darilo za mamico in novorojenčka, med drugim so z njim negovali tudi domače živali. Razlika od tistega, kar je za mene od daleč je v tem, da niso poznali učinkov staranega in ga zato tudi nikoli niso ( tako v smislu več let ). Čisto tako…kot zanimivost…in odličnost.

Alenka

Zdravo! Moram vama reči, da izdelujete izdredno dobro maslo!!! Bila sem res pozitivno presenečena, ker se z njim odlično kuha, ima dober okus in vonj! Še posebej mi je všeč namazan na dobrem kosu kruha. Res sem vesela, da mi ga je Miro prinesel. Želim vam še naprej veliko uspehov in odličnih zamisli pri ustvarjanju.

Majda

Vaš sezamov ghee (SeGhee) je za Bogove, nebeski nektar. Bozanski, zmanjka mi besed.

Oliva (iz foruma kulinarike)

Je pa to maslo dobro tudi za na obraz. Poznam osebo, ki se maže samo še s tem maslom, ker ji kakršnakoli - tudi najdražja krema za obraz- ne odgovarja, dobi alergijo. Od kar se maže s tem maslom ima kožo kot dojenček. Včasih so mladim mamicah pekli šnite samo na tem maslu, za dojenčka pa ga je itak moralo biti vsaj toliko, da so z njim "popek mazali".

V kulinariki pa je sploh nepogrešljiv. Strojni piškoti narejeni iz polovice te maščobe so čudoviti. Pa v poticah, štrudljih, o kako lepo diši.

Jožika

Pozdravljeni. Z vašim Ghee-jem sem zelo zadovoljna in ga z velikim veseljem uporabljam, saj je glede na to, da je zlo zdrav, tudi zelo, zelo dober. Če je možno, ga naročam 5 kom največji kozarec, saj si želim za Novo leto še koga razveseliti z njim.

Hedvika

Tole kuhano maslo ima tak okus kot tisto, ki ga je delala moja stara mama...

Simone

Bravo fantje vaš ghee je zakon, je obvezna oprema v mojih protokolih za hormonsko ravnovesje in problematično kožo, ter avtoimune bolezni. Še tako naprej. Moram pohvaliti Vlasto iz Kopra ki mi ga dobavlja.

Sabina v fb pogovoru

Anita spec palacinke na tem maslu al pa k bos kuhala polento ga dej eno zlico notr...bozansko ti recem....uuu al pa korenck&grah zabelen s tem...mmm

Andreja

Berem knjigo Ayurvedska kuhinja za samozdravljenje in v njej sem prebrala zanimiv podatek: Med in ghee je nezdružljiva kombinacija ( čeprav zelo slastna, njami) vendar to velja samo, če pojemo po teži enako količino gheeja in medu ( ghee je hladilen, med pa ogrevalen). Če pa ju zmešamo oz. zaužijemo v razmerju 2:1,to za telo ni toksično oz. ne povzroča škodljivih učinkov. Razlog? Prabhav – nerazložljiv učinek v telesu. Torej uživati je potrebno po teži različno količino gheeja in medu (npr. eno čajno žličko medu s tremi čajnimi žličkami gheeja). Torej je še vedno lahko zelo slastna kombinacija, v pravem razmerju seveda.

Na Zlatem Ghee-ju kuhajo tudi ;

Manna, Le Petit, Kavarna Rog, Makalonca

Zahvala.

Hvala  vsem  vam,  dragi  gurmani, naturščki, ljubitelji zdravega  in  vsestranski  uporabniki  Ghee-ja.  Z  vašo  izbiro  nam  izkazujete  koliko  cenite  dragocen  čas,  ki  ga  vlagamo  v  skrbno,  počasno in obogateno  kuho  Ghee-ja,  ki  mu  nekateri  pravite in pravimo  kar  "Zlato Olje" .

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji