ojas.jpg_product_product_product
Drag image to spin
Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g Ojas Aequanime 228ml 195g
Ojas Aequanime 228ml 195g
Bodite prvi in napišite oceno
Prodajna cena:29,50 €
Znesek davka: 2,56 €

Moška formula s črnim sezamom, medom in Zlatim gheejem. V ayurvedski medicini Ojas označuje vitalno energijo. Formula je primerna za odpravljanje slabotnosti in obnavljanje vitalnosti sperme.


free shipping money back guarantee secure checkout
Brezplačna poštnina 100% Vračilo denarja 100% Varen nakup
fast customer support easy product returns trusted and safe site
Hitra podpora kupcem Preprosta 30 dnevna vračila Zaupanja vredna stran

Všečkajte nas in v zahvalo pridobite kupon za 10% popust.

FACEBOOK-10%-OFF

Hvala, tu je vaš kupon, ki ga lahko uporabite ob nakupu.

Uporabi kupon

V veliko čast nam je sporočiti, da smo sodelovali pri razvoju in izvedbi serije zeliščnih gheejev po starodavni ajurvedski recepturi za Aequanime, blagovno znamko učitelja kundalini joge, Sadhane Singha.
V skladu s starimi ayurvedskimi recepturami smo rekonstruirali dve jogiijski ghee formuli za Zlato mleko in Ojas. Ponosni smo, da predstavimo rezultat naše živilske alkimije moško formulo ajurvedskega gheeja - Ojas Aequanime.

Kaj je Ojas?

Ojas je biološka hranljiva snov, ki po ajurvedi daje energijo celotnemu telesu (v starodavnih zapisih, ime označuje tako cerebrospinalno tekočino kot spermo), Ojas Aequanimeis intenzivno rekonstruira globoke energije v času velike fizične aktivnosti (šport, spolna aktivnost), duševna utrujenost, šibkost zaradi prehranskih pomanjkljivosti in več.
Recept vsebuje tudi črni sezam (glej podrobneje spodaj). Ghee ima antiinflamatorne in antioksidativne lastnosti, je idealen, za uravnovanje srčnožilnih funkcij in mišic pod stresom; rekonstruira lipide, ki so potrebni za možgane in premaz živcev. Med, resnično energetsko superživilo pa lahko biološko zaužijemo takoj.

1 kozarec vsebuje:

  • 9 odmerkov za občasno uporabo
  • 28 odmerkov za vsakodnevno uporabo

Sadhana Singh

Mnenja

There are yet no reviews for this product.

Ekoloski Ghee Ghee brez laktoze Ghee brez kazeina Ghee poln energije Ghee kuhan 80 ur na ognju Rocno ustvarjen Ghee
Ghee harmoniziran z zvokom Gorski ghee Ghee pripravljen v prijetnem okolju Ghee narejen po starih metodah Ghee tesla pristop Demeter standard zavest


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji