Ob izdelku ste skupaj z ekipo inštituta S.U.R.F napisali, da podpirate projekt Srečna kravica. Krave, ki vse življenje dajejo mleko, potem peljejo pod nož. Le zelo redke dobijo zatočišče.

Ljudje, ki dajejo zavetišče kravam, da dočakajo naravno smrt, živijo skromno. Pravzaprav zelo skromno, lahko rečem trikrat skromno. Naša organizacijska oblika je Zavod za zdravo življenje in delujemo v tej smeri, da dobiček usmerjamo za dobronamerne akcije. Za začetek bomo za to namenili petino sredstev od prodanega izdelka. Prej si tega nismo mogli privoščiti, zrasli smo brez evropskih sredstev, posojil ali podpore staršev. Bilo je garanje in veliko razdajanja. Ves denar smo vlagali v razvoj. Do zdaj smo že trikrat nakazali ljudem, ki imajo zavetišča za krave. Vsaka krava predstavlja stroške, treba jo je prehraniti v vseh letnih časih. Kmet dobi od mesarja za odrabljeno mlekarico petsto evrov. Toliko stane odkup, ampak tiste, ki so že odkupljene, je treba vzdrževati.

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji