Kaj je vaš osnovni proizvod?

“Poimenovali smo ga Zlati Ghee je pripravljen iz svežega mleka krav proste paše, ki živijo naravno življenje po EKO in BIO visoko predpisanih standardih tudi čez zimo. S kuhanjem surovo maslo izloči ogljikove hidrate, beljakovine in vodo, ter tako postane olje z edinstveni okusom in aromo. Njegova izjemna uporabnost je idealna alternativa za mnoga olja in maščobe, saj vsebuje dobre maščobne kisline in je brez laktoze in kazeina.”

“Ima višjo točko dimljenja kot mnoga olja« je dodal drugi od ustanoviteljev.« Je odličen za pečenje in cvrtje vseh vrst jedi, hkrati poglobi in razširi okus pripravljenemu obroku. Je idealen dodatek k prilogam kot so mlinci, riž, pire krompir, omake, testenine in podobno. Čudovit je za praženje začimb, lahko ga namažemo na kruh samostojno, z marmelado ali z njim izdelamo svoj namaz. Uporabljamo ga pri pripravi odličnih sladic, palačink, pralin, kruha in ostalih izdelkov iz testa.”

 x 

Košarica je prazna

Ekoloski Ghee Ghee brez laktoze Ghee brez kazeina Ghee poln energije Ghee kuhan 80 ur na ognju Rocno ustvarjen Ghee
Ghee harmoniziran z zvokom Gorski ghee Ghee pripravljen v prijetnem okolju Ghee narejen po starih metodah Ghee tesla pristop Demeter standard zavest


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji

 x 

Košarica je prazna