garghee_label.png
Garghee EKO GarGhee 230ml 140g EKO GarGhee 230ml 140g EKO GarGhee 230ml 140g EKO GarGhee 230ml 140g EKO GarGhee 230ml 140g EKO GarGhee 230ml 140g
Garghee

Hvala za vašo podporo! Za popust uporabite kupon: 

FACEBOOK-5%-OFF

EKO GarGhee 230ml 140g
Bodite prvi in napišite oceno
Prodajna cena:8,96 €

GarGhee razglašamo za »celosten namaz«. Ta kozarček iz 100% ekološke vsebine, ustvarjene iz Zlatega Ghee-ja, sekljanega česna in peteršilja je gurmansko zdravilo. Mnogim znan okus tržaške omake, vendar nikoli doživet v tej sestavi.

Izdelek ni na zalogi Obvestite me!

GarGhee je celosten ekološki namaz, ustvarjen iz Zlatega Ghee-ja, sekljanega česna in peteršilja. Mnogim znan okus tržaške omake, vendar nikoli doživet v tej sestavi. Namazu dodamo tudi pet zelišč in nekaj soli. Simfonija združenih informacij in okusov tako postane uživaška, široko uporabna in obnavljajoča za vse telo.

Česnu in njegovemu širokemu spektru delovanja pripisujemo več kot 200 biološko aktivnih učinkovin, med katerimi sta najpomembnejši alicin in eterično olje. Zgodovinar Plinij starejši svetuje uživanje česna celo proti 61 različnim neželenim telesnim stanjem. Česen med drugim vsebuje tudi kalij, kalcij, fosfor, selen, precej velike količine vitaminov B in C ter beljakovine.

Namaz GarGhee razglašamo za »celostnega«. S svežim peteršiljem, ki ga sekljanega vmešamo, dodamo še enega izmed velikih med zelmi, katerega spektre blagodejnega delovanja mnogi še niste spoznali. Perzijski učenjak Avicenna je verjel, da peteršilj spodbuja izločanje seča, ureja mesečni cikel in čisti ledvice, mehur ter maternico. Stari Rimljani so peteršilj pred bojem dajali gladiatorjem, saj naj bi jim dajal moč in skrbel za boljšo odzivnost.

Ta svetlozelena zel izboljša okus številnih jedi, po prehranski vrednosti pa sodi v sam vrh živil, še posebej, če ga jemo surovega. Ko užijemo nekaj surovega peteršilja, si na zelo preprost način zvišamo vnos železa, kalcija in folne kisline ter s tem zadostimo dnevni potrebi po vitaminu C.

Tretji in osnovni izmed glavnih v namazu je 48 ur kuhan Zlati Ghee (gi) ali pravo maslo. Ghee je veličasten medij, saj veže okuse, povečuje absorpcijo in izkoristek sestavin namaza, sploh pa omogoča prenos vseh omenjenih in koristnih sestavin v telo. V stroki je znan kot kulinarično zlato, ki se uvršča med najboljša olja. Ajurveda ga prav zaradi njegove dobrodejnosti in univerzalnosti slavi že tisočletja, mnogim pa predstavlja steber dobre kuhinje in je skrivnost »la Chef«.

GarGhee je tako zaključen v nepogrešljiv namaz. Prepoznan je s poživljajočim okusom, mazljiv in je iz povsem naravnih sestavin. Uporabljamo ga samostojno s kosom kruha ali pa kot univerzalno dopolnilo sendvičem, omakam, testeninam, juham, že pripravljenim ostalim jedem, še posebej pa mediteranskim.

***

»Flora, favna, zemlja in ljudje.«

Sestavine: kuhano maslo Zlati Ghee (53 %), sekljan domač česen (30%), sekljan domač peteršilj (15 %), sol in zelišča: majaron, šetraj, bazilika, zelena in luštrek.

VSE SESTAVINE 100% EKOLOŠKE.

Proizvajalec: Zavod za zdravo življenje, Jugorje pri Metliki 8, 8331 Suhor, Bela krajina

Neto masa: 140 g / 230 ml

Uporabnost: Uporabno najmanj 35 dni. Hraniti pri temperaturi od 5 °C do 15 °C. Po odprtju hranite v hladilniku.

"CENE OB IZDELKU VKLJUČUJEJO DDV IN POŠTNINO".

Za več vsebine o namazih, Zlatem Ghee-ju ter načinu, odprite sledečo povezavo; "maslo kot večkratno zlato"

Mnenja

Za ta izdelek še ni podanih mnenj.

eu-organic-logo-600x400_0.png

Kmetijstvo Slovenije
Kmetijstvo EU

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypal