Ghee_krema.png
Drag image to spin
Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml Zlati Ghee kozmetična krema 50ml

Hvala za vašo podporo! Za popust uporabite kupon: 

FACEBOOK-10%-OFF

Zlati Ghee kozmetična krema 50ml
(5.0/5)
Prodajna cena:29,96 €

Zlati Ghee in Bio hranilno vlažilna krema. Osnovna sestavina kreme za obrazno kot tudi telesno nego je Zlati Ghee. Več o kremi preberite spodaj.


free shipping money back guarantee secure checkout
Brezplačna poštnina nad 50€ 100% Vračilo denarja 100% Varen nakup
fast customer support easy product returns trusted and safe site
Hitra podpora kupcem Preprosta 30 dnevna vračila Zaupanja vredna stran

bio cosmetics 600x315

Ghee je med prvimi v izboru najbolj uporabljanih in dobrodejnih olj. Po sinhronosti s človekovekovo telesno biologijo, fiziognomijo in energetsko pojavnostjo je že po naravi našemu bitju najbližji. S človeško pojavo pa se dobesedno zlije.

Ženske v vasi so ga skuhale vsaka nekaj, zbirale dalj časa, ter ga združeno v dar izročile mladi mamici, da bi si ta okrepila moči in imela močno mleko za novorojeno dete. Otroka je z maslom tudi mazilila, ter ga sebi vtrla v kožo, da bi kožo trebuha ohranila kot je bila pred nosečnostjo.

Z njim so na podeželju negovali sklepe, ozebline, suho kožo, vnete ritke otrok, razpokane ustnice, izdelovali kreme in si ga kapali v oči za boljši vid. (Tako tudi preverjamo njegovo kvaliteto).

Kako pridobimo Zlati Ghee prečiščeno maslo ?

Začnimo z naravo;

Krave se med sončnim obdobjem pasejo po hribovitih, gričevnatih in ravninskih pašnikih. Njihov življenski prostor je poln  različno obarvanih rož in zeli. Voda je čista in živa ter zrak svež. Tukaj so združeni vsi elementi. Zastopajo jih: nežno sonce, svež veter, bistra voda, bogata zemlja, bujna trava, različne zeli in rože, ter svoboda in mir v kateri se giba edinstvena žival, ki vse to v sebi združi.

Iz mleka se ustvari smetana, iz smetane puter oz. surovo maslo, surovo maslo potuje v posebno posodo na ogenj, kjer se po našem receptu ter holističnem postopku kuha približno 48 ur. Na ognju se čisti in zori, tako postane škrlatno zlato olje, ki mu pravimo tudi »esenca narave« .

Ghee je uporabljala že večina starih evropskih kultur kot tudi predeli Afrike, Azije in Amerike. Najdeno je bilo v piramidah, starovedske knjige pa pišejo o njem kot o osnovi za mazilne pripravke.

Od tukaj izvira tudi njegovo ime; Ghṛta (ghee) je potomec sanskrtskega izraza od proto-Indo-Europskega  "ghrei" - "da mazilijo", ki se je razvil v izraz Hristos v klasični grški uporabi, kar pomeni maziljenec ali zajet v olju in je bil uporabljen za prevajanje Hebrejskega izraza "Messiah" ("maziljeni") ter se razvil v latinski Christus in angleški Christ. Kristus je torej naziv, ki izhaja iz grške Χριστός (Christos), kar pomeni" maziljenec " oz. je prevod hebrejske besede מָשִׁיחַ (Mesija).

Ajurveda ga časti že več tisočletij. Staran Ghee kot zdravilo, imenovano kraljeva terapija, so dozirali v kapljicah, kot večnamensko vsestransko učinkovino (kožne bolezni, bolezni vida, presnove, nego v postopkih transformacije,....) in kot lepotilo (za sijoč videz kože, proti razpokanim ustnicam, rokam, kot masažno olje,...)

Ghee (gi) je bogat zlasti z :

  • maščobnimi kislinami, ki delujejo antioksidantno,
  • lipidi, ki varujejo kožo pred izgubo vlage,
  • z vitamini A in E, ki sta tudi antioksidanta.

Zlati Ghee ima BIO certifikat.  BIO IKC vodoravno 40x70mm

Poleg omenjene "esence" so v kremi še prvovrstna BIO olja ter "izbrana voda", kar še dodatno izboljšuje njene učinke;

  • BIO AVOKADOVO OLJE  vsebuje vitamine A, E, F (zeleno zlato), kožo vlaži, ščiti pred soncem, jo mehča, nevtralizira rdečico, je močan antioksidant, gladi gube na obrazu in vratu.
  • BIO ARGANOVO OLJE vsebuje velike količine E vitamina in esencialne maščobne kisline  - omega 6 ter fitosterole (za blaženje brazgotin in zdravljenje problematične kože). Ohranjanje naravne vlažnosti in prožnosti kože so samo bistvene lastnosti arganovega olja. Poleg teh ima še druge zdravilne učinke in ga uporabljamo tudi v vsakdanji prehrani in tradicionalnem zdravstvu (Maroko).
  • BIO OLJE MARELIČNIH PEČK vsebuje vitamine A, B17, C, betakaroten – antioksidant, maščobne kisline: omega 3, omega 6. Olje naredi kožo mehko in gladko.
  • BIO SEZAMOVO OLJE vsebuje velike količine aminokislin, vitaminov A, B, E, kalcij, magnezij, fosfor. Je močan antioksidant in zavira proces staranja.
  • BIO MANDLJEVO OLJE vsebuje vitamine A, B1, B2, B6, E. Olje kožo gladi in neguje, daje občutek mehkobe in jo oskrbuje z vlago.

Kombinacija vseh naštetih surovin postavlja »Zlati Ghee KREMO« med superiorni proizvod kozmetične serije. Z uporabo tovrstnih BIO surovin, povsem ročno izdelavo, hranljivostjo in hkrati vlažilnim učinkom, zadovolji skoraj vse tipe kože in jo upravičeno lahko povabimo v klub »kraljic med kremami«.

Kremo smo razvijalo dve leti in je testirana neposredno na udeležencih proizvodnega procesa. Prav iz pričanja omenjenih uporabnikov smo strnili zgornje povedi. Negativnih učinkov nismo ugotovili.

Trenutno je Ghee Kozmetika s.p. v Sloveniji edini proizvajalec kozmetike z osnovno sestavino BIO Zlati Ghee.

Predstavili pa bi vam tudi dovršeno stekleno posodico v kateri je shranjena krema.

Posebne zaščitne lastnosti vijoličnega stekla so ljudje cenili že v starodavni egipčanski civilizaciji. Že takrat so dragocene esence in zdravilne naravne pridelke hranili v zlatih in vijoličnih steklenih posodah.

Sončna svetloba omogoča rastlinam rast. Če so rastline tudi potem, ko dozorijo, izpostavljene soncu, učinek svetlobe pospešuje proces propadanja molekul.

Vijolično steklo MIRON deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari.

Vijolično steklo MIRON blokira ves spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela.

Istočasno pa omogoča prepustnost sevanju v spektru UVA in infrardeči svetlobi. Ta edinstvena kombinacija zagotavlja optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba, s čimer se podaljša vzdržljivost in potenca naravnih sestavin v posodici.

(Vir; ideja o steklu se nam je porajala, ko smo prek kolegov iz kluba "Višje Vibracije" http://www.visja-vibracija.si/) prišli v stik s steklenico za vodo, ki jo doma redno uporabljamo in ima razpoznavne učinke.)

NETO VSEBINA: 50ML

Mnenja

Sobota, 25 Februar 2023
love love love this cream it is the best!!
Sophie vermeulen
Sreda, 07 Avgust 2019
Amazing, light texture, very pleasant on the skin, really precious. And yes, it is a queen among the creams. I love it and warmly recommend, you will be delighted!
Vesna

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji