Ghee oziroma kuhano maslo lahko uporabljamo tudi na koži. Tradicionalna medicina meni, da je zelo pomembno, ker skozi kožo vse preide v našo kri.

S srednje ekonomske šole se spomnim razpredelnice, ki je kazala, koliko ima vojska topov in masla. Masla kot ghee, kuhanega, ne surovega. V vojski je bilo kuhano maslo zelo pomembno, za vzdrževanje puške, čevljev, kože pozimi in poleti ter hkrati kot odlično živilo. Maslo na glavi preprečuje izgubo temperature, če daš v maslo vrvico, imaš odlično svetilko. To me je res prevzelo, ghee je holistična zgodba. Beseda ima protoindoevropski izvor iz besede ghrta, ki se prevaja tudi v mesijo. Ta naj bi bil v ghee namakal zelišča in s tem zdravil ljudi. Ghee veže nase esenco rastline, njenega duha, če se namažemo, s tem lahko doživimo transformacijo. Ghee je zelo blizu telesu, le malo ga izločimo skozi urin in blato. Ghrta, ghee in izpeljanka tisti, ki je maziljen, imajo pomen, zato tudi nismo napisali le kuhano maslo. Poleg vode je ghee eden najpomembnejših medijev. Ko pripravljamo ghee, se temu zares posvetimo, posodam zaigramo kot občinstvu.

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji