Edinstvena priprava Ghee-ja

unique preparation

Preden kozarček dospe v vaše roke je v naših vsaj 15x.

Vedno radi omenimo in razložimo kako pomembno se je zavedati, kaj v življenju podpiramo. Če bi začeli pri »času«, ki je eden glavnih parametrov in je vitalen del vsakega elementa življenja, se že tukaj vprašam kam, kako in komu namenjamo minute svojega življenja.

Pri nas smo odločeni vlagati čas, energijo, misli ter denar v iskanje najbolj kvalitetnih, celostnih ter poštenih surovin iz katerih ustvarjamo »Zlati Ghee«.

Edinstvena in z mnogimi dodanimi vibracijami (kot je tudi zvok) podkrepljena kuha ter priprava vsakega lončka Zlati Ghee masla, si kot celostna zgodba tudi zasluži kvalitetno in čisto surovino (mleko).

Mleko, iz katerega pridobivamo osnovo za ustvarjanje Zlatega Ghee-ja, izvira iz regij, kjer so že več kot 40 let zavezani ter predani k najboljšem možnem načinu življenja in dobrega počutja živali. Tako tam kot tu, se odgovornost za živino prične že pri deževnikih v prsti.

Zlati Ghee = ročno delo.

Krave se med sončnim obdobjem pasejo po hribovitih, gričevnatih in ravninskih pašnikih. Njihov življenski prostor je poln različno obarvanih rož in zeli, voda je čista in živa ter zrak svež. Tukaj so združeni vsi elementi. Zastopajo jih: nežno sonce, svež veter, bistra voda, bogata zemlja, bujna trava, različne zeli in rože, ter svoboda in mir v kateri se giba edinstvena žival, ki vse to v sebi združi.

Realnost ekoloških kmetov, gospodarjev krav molznic,se opira na hrano in ne na maksimalno učinkovitost živali. Krave, ki so zaslužne za surovino iz katere ustvarjamo »Zlati Ghee maslo«, dajejo v povprečju tudi do 25 % manj mleka kot konvencionalne krave molznice.

Kmetje, da bi živali kvalitetno prehranili tudi med zimo, skozi celo leto težijo k vzgajanju kot tudi povpraševanju-stimulaciji v okolici, po bogati krmni travi, detelji, koruzi, žitu, volčjem bobu, grahu, fižolu, soji, sladkorni pesi in drugim ne gensko modificiranim živežem ter hkrati ustvarjanju raznih oljnih pogač in spojev mineralov.

Za krave teh življenjskih okolij velja domač in družinski režim tudi glede njihovih telet, saj so ta ob mamah dolgo časa. Dobro počutje je tako ključ do krepkega imunskega sistema živali.

Skozi vse toplo obdobje sta kravam dostopna svoboda in paša (živa hrana), skozi zimo pa vadba na dvoriščih, kjer so kmetje ustvarili primerne oaze in neke vrste poligonov za razgibane sprehode.

Dotaknimo se še primerov, ko je živalim potrebno nuditi različno zdravstveno pomoč; takrat sta tu prva v vrsti homeopatija in akupunktura.

Vezava oz. privezovanje krav v hlevu se ne izvaja, živali tudi vedno uživajo suho in čisto postlano podlago, ki je ustvarjena iz naravnih materialov kot so slama in podobno.

Krava je kot čebela; nabira, zbira, predeluje, daruje.

Maslo kuhamo po starem receptu. Žonta, masunek, topljeno maslo, kuhano maslo ali samo "maslo" (staroslovanski izraz za gi) kuhano pri nas ima noto, ki jo je dosedaj prepoznal skoraj vsak, kateri je že imel možnost okušati različne Ghee-je.

Lastnost, ki jo radi izpostavimo, je vsaj 48 ur dolga, skrbna in z zvočnimi vibracijami obogatena* kuha, ki se po dveh dneh zaključi. Nadaljujemo s počasnih ohlajanjem in vlivanjem v steklene kozarce. Temu sledi druga faza ohlajanja, nato pakiranje na informiranih podlagah in zadnji del, ko sledi le še počivanje v temi in miru. Tako je priprava Zlatega Ghee-ja skoraj končana.

Mojstri in modreci različnih veščin s področij Himalaje so in še učijo, da je z uživanjem in vsestransko uporabo kvalitetnega Ghee-ja v življenju mnogo lažje. Radi omenimo, da je ob pravem maslu rast na vseh področjih in energetskih nivojih bivanja mnogo kvalitetnejša.

* z »zvočnimi vibracijami obogatena kuha« pomeni, da je ves čas (48h in več) vsak lonec masla v okolju prijetne ter naravne glasbe vrhunskega HiFi sistema, kot je tudi proti vsakemu loncu potem, ko je skuhan, skrbno usmerjena vibracija iz glasbil, ki molekulam in posledično atomom Zlatega Ghee-ja odtisnejo vibracijo harmonije.

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypalBrezplačno pošilljanje v Sloveniji