Ajurvedski Zlati ghee Aequanime

aequanime

Jogijski ghee izdelan za blagovno znamko učitelja kundalini joge, Sadhano Singha

V veliko čast nam je sporočiti, da smo sodelovali pri razvoju in izvedbi serije zeliščnih gheejev po starodavni ajurvedski recepturi za Aequanime, blagovno znamko učitelja kundalini joge, Sadhane Singha.

V skladu s starimi ayurvedskimi recepturami smo rekonstruirali dve jogiijski ghee formuli za Zlato mleko in Ojas. Ponosni smo, da predstavimo rezultat naše živilske alkimije: žensko formulo ajurvedskega gheeja - Golden Milk Aequanime in moško formulo ajurvedskega gheeja - Ojas Aequanime.

GoldenMilk2

Golden Milk Aequanime
Inner doctor

Ženska formula ajurvedskega gheeja s kurkumo, medom in Zlatim gheejem.
Ajurvedska pomladitvena formula za obnovo splošne telesne učinkovitosti in fleksibilnosti sklepov.

Ojas2

Ojas Aequanime
Primal Vigor

Moška formula s črnim sezamom, medom in Zlatim gheejem. 
V ayurvedski medicini Ojas označuje vitalno energijo. Formula je primerna za odpravljanje slabotnosti in obnavljanje vitalnosti sperme.

 

Razvoj ajurvedskih receptur

V nekajmesečnem razvoju smo poustvarili sodobno formulo gheeja po staodavni ajurvedski recepturi. Preizkušali smo z različnimi razmerji med sestavinami, z različnimi načini mletja in vrstnim redom vmešavanja, in predvsem različnimi oblikami termične obdelave zato, da bi dosegli najboljše razmerje med teksturo, topnostjo, okusom in učinki legendarnih ajurvedskih formul. V obeh formulah smo uporabili belokranjski gozdni med iz ekološke pridelave in izbrane vrste kurkume in črnega sezama.


Po ajurvedski medicini ghee znižuje vata in pitta došo ter zvišuje imunost našega telesa - ojas in moč prebavnega sistema – agni. Ghee je jogavahi - katalitik, ki nosi zdravilne lastnosti zelišč v sedem dhatusov ali telesnih tkiv.

 

aequanimeogo
 
 

 

 

Tags: Aequanime,, Yoga, Ayurveda

ekolosko gorski brez laktoze harmonizirano brez kazeina alkimisticni popravki
trocan postavitev rocno ustvarjeno tesla pristop vsi koraki po starinsko holisticno opolnomocen stainer zavest
kuhano na ognju rast brez eu sredstev odtisi orodij zvoka vodna in kotodama geometrija kuhano v kristalnih skledah opremljeni z solarno energijo


"Zlati Ghee - esenca narave.
"

Nakup preko paypal