• ZLATEM GHEE-JU

  Makalonca
  je bila po Plečnikovih načrtih najprej načrtovana kot pristan, pred slabimi 50 leti pa je postala lokal. Legendarna je bila tudi Makalončina ladjica, ki pa je zdaj ni več. Na vodi ostaja nekoliko večji splav, prevlečen z lesom. Makalonca se z notranjim delom in s tremi vrtovi – splavom na sredini ter levim in desnim krakom skriva tik nad reko, bližje vodi kot katerikoli drug lokal v središču prestolnice, sprejme pa okoli 200 gostov.
  Kot je povedal Jaka Peterca, ki je poskrbel tudi za Makalončino zgodbo, od slovenskih dobaviteljev naročajo skoraj vse sestavine, iz katerih delajo burgerje – sicer ameriško pogruntavščino, ki je zadnja leta pri nas vedno večji hit. V Makalonci bodo stregli tudi zajtrke, nekoliko bolj slovenske, prav tako domačih dobaviteljev – jogurt, jajca in zelenjava so s slovenskih kmetij. 

  makalonca
  Makalonca
 • ZLATEM GHEE-JU

  Origano
  je mnogo več kot le priljubljena začimba ... In Ljubljana je bogatejša za gostinski lokal, ki je mnogo več kot le to. “Origano” je kulinarični center, ki je restavracija, bistro, lounge bar, vrhunska vinoteka, prostor za izobraževanja in razstavo odličnih specialitet iz Slovenije in tujine, zlasti Italije.

  Origano
  Origano
 • ZLATEM GHEE-JU

  Pred jutranjim sprehodom v mesto se na Trgu francoske revolucije ustavite v prijetnem kotičku na znani Le Petit beli kavi in naravnem soku. Elegantna kavarna, romantičen vrt in vonj sveže pečenih croissantov ob zvokih šansonov, pričarajo pravo francosko vzdušje.
  Med zajtrki se znajdejo klasike francoskih juter: Croque Madam & Croque Monsieur, kuharske kreacije pa zablestijo v intimnem ambientu restavracije Le Petit. Prijetno osebje vam popestri popoldanski klepet s prijatelji ob kozarcu skrbno izbranega vina, vam svetuje in ugodi vsaki vaši želji.

  le peti
  Le Petit cafe & restaurant
 • ZLATEM GHEE-JU

  „Posvečena tla za uživanje dobrega,“ slišimo naše goste govoriti. Radi jim prisluhnemo, radi poslušamo dobre zgodbe. 
  Stari ljudje vedo za legendo, ki pravi, da si po stotih letih tudi bogovi zapomnijo prostor dobre kuhinje. In ga vzamejo za svojega. 
  Tu, kjer danes stoji Restavracija Manna, kuhamo že več kot sto let. Skoraj dvakrat sto.

  manna 1
  Hiša kulinarike "Manna" - Božanske jedi na zemlji
 • ZLATEM GHEE-JU

  Ni lepšega, kot zjutraj pred delom skočiti na dober zajtrk v Rog in se 
  napolniti z energijo...

  kavarna rog zlati-ghee
  Na zajtrk v Rog
 • ZLATEM GHEE-JU

  Nekje med Wolfovo in Slovensko v Ljubljani stoji drevo, ki simbolizira rast, tradicijo, integracijo in družino. Prepleteno s simboli ključev in z mislijo na vrhunsko kulinarično ponudbo je prav to drevo postalo osrednji simbol Restavracije AS, ki vse od konca devetdesetih let predstavlja steber ljubljanske gostinske ponudbe in s svojo edinstveno kulinariko in vrhunsko vinsko karto svoje goste zmeraj znova prepriča, da si je nekatere stvari potrebno privoščiti z veliko žlico.

  http://www.gostilnaas.si/

  restavracija AS

  Restavracija AS
 • ZLATEM GHEE-JU

  S.U.R.F. Inštitut 

  surf food
  S.U.R.F Food inštitut
 • ZLATEM GHEE-JU

  RESTORAN MOSTOVI 2, 
  GreenGold centar Zagreb

  restoran-mostovi2-green-gold-1
  RESTORAN MOSTOVI 2 GreenGold centar Zagreb
 • ZLATEM GHEE-JU

  Mavrični bojevniki

  mavricni bojevniki 
  Mavrični bojevniki

ghee mobile template