Ojas AequanimeOjas AequanimeOjas AequanimeOjas AequanimeOjas Aequanime
MeGheeTartuGhee

Ojas Aequanime

Moška formula s črnim sezamom, medom in Zlatim gheejem. V ayurvedski medicini Ojas označuje vitalno energijo. Formula je primerna za odpravljanje slabotnosti in obnavljanje vitalnosti sperme.

manufacturer Za vprašanja pišite na Zavod za zdravo življenje ali nas pokličete: 040 542 364

Cena za enoto (kos): €29.50 (Vkl. 9.5% DDV)

Na zalogi: 199

 

V veliko čast nam je sporočiti, da smo sodelovali pri razvoju in izvedbi serije zeliščnih gheejev po starodavni ajurvedski recepturi za Aequanime, blagovno znamko učitelja kundalini joge, Sadhane Singha.
V skladu s starimi ayurvedskimi recepturami smo rekonstruirali dve jogiijski ghee formuli za Zlato mleko in Ojas. Ponosni smo, da predstavimo rezultat naše živilske alkimije moško formulo ajurvedskega gheeja - Ojas Aequanime.

Kaj je Ojas?

Ojas je biološka hranljiva snov, ki po ajurvedi daje energijo celotnemu telesu (v starodavnih zapisih, ime označuje tako cerebrospinalno tekočino kot spermo), Ojas Aequanimeis intenzivno rekonstruira globoke energije v času velike fizične aktivnosti (šport, spolna aktivnost), duševna utrujenost, šibkost zaradi prehranskih pomanjkljivosti in več.
Recept vsebuje tudi črni sezam (glej podrobneje spodaj). Ghee ima antiinflamatorne in antioksidativne lastnosti, je idealen, za uravnovanje srčnožilnih funkcij in mišic pod stresom; rekonstruira lipide, ki so potrebni za možgane in premaz živcev. Med, resnično energetsko superživilo pa lahko biološko zaužijemo takoj.

1 kozarec vsebuje:

  • 9 odmerkov za občasno uporabo
  • 28 odmerkov za vsakodnevno uporabo