GheeKGheeKGheeKGheeKGheeKGheeKGheeKGheeKGheeK
Ghee deodorant z bio sestavinamiGheeLUX

GheeK

GheeK – kraljeva pokovka na Zlatem Ghee-ju. GheeKi so pokali šale in koruzo že pred 9000 leti. Prvi zapisi iz Mehike omenjajo zabave

manufacturer Za vprašanja pišite na Zavod za zdravo življenje ali nas pokličete: 040 542 364

Cena za enoto (kos): €14.80 (Vkl. 9.5% DDV)

Ta izdelek trenutno ni na voljo.

Vsak pravi GheeK dobro ve, da je trik za pripravo zdrave in kraljevske pokovke v izboru najboljših surovin.

Za to smo za vas izbrali najboljše:

  • Koruza (brez GSO) 333g
  • Zlati Ghee pridelan iz masla pašnih in srečnih kravic informiran z ljubeznijo 80g
  • Združena v eno predstavljata eno najstarejših receptur na tem planetu

Naša koruza je iz kontrolirane pridelave, brez GSO. Podlaga za njen vrhunski okus je pridelan Zlati Ghee ali masleno olje, esenca narave, ki velja za eno najkvalitetnejših olj na tem planetu. Zlati Ghee ali hrana kraljev je pridelan iz skrbno izbranega masla, ter informiran z ljubeznijo. Kombinacija je edinstven recept za totalno zabavo/čago/žurko/party/fešto/filemski večer.

Kot nalašč za vse male in velike GheeK-e!

Priprava:

Ghee ali masleno olje ima zelo visoko temperaturno toleranco. Za pripravo dobro segrejte 1 čajno žličko za srednje velik lonec. Pustite, da se Ghee dobro segreje in nato vanj stresite koruzo, ravno toliko, da bodo zrna pokrila dno lonca. Pustite zrnom  “dihati”, da bodo imela prostor za poskakovanje. Umirite ogenj in sebe, sedaj se bo začelo. Pokrovko imejte rahlo priprto, da ima para možnost pobega, za bolj hrustljavo izkušnjo. Med afriškimi ritmi, lonec zibajte nad ognjem, ter uživajte ob počnici dokler se ne konča. Bodite previdni, da je ne zakurite.  Kraljeva pokovka je pripravljena.

Po lahko dodate še kako žličko Zlatega Ghee-ja, žličko Ghee-ja s tartufi, česnom ali sezamom ali pa ga pokapljate s kakim drugim zdravim oljem. Posolite s kvalitetno soljo in čarovnija je končana. Za več okusov nas spremljajte na www.gheek.si .

Paket vsebuje:  1 X Zlati Ghee, 1 x 300g sladke koruze za pokovko

surf logoInštitut S.U.R.F. in skrb za naravo: Proizvajalec tega paketa je v sodelovanju z Zavodom za zdravo življenje, inštitut S.U.R.F. (kratica za Sustainable, United, Responsible in Fair), ki raziskuje in uresničuje priložnosti na področjih prehrane, bivanja ter druženja.

 1 / 5 cene  namenimo razvoju projektu Hrana za mir, kjer se zavzemamo za oživljanje podeželja z razvojem etično odgovornih prehranskih produktov.

Mneje prehranskih strokovnjakov

Pokovko lahko štejemo med polnozrnate prigrizke. Raziskave so pokazale, da pokovka med drugim vsebuje polifenole v celo večjih količinah kot nekatero sadje in zelenjava. Seveda pa je pomembno, na kakšen način je pokovka pripravljena

Pakiranje: 1 kom | 300g pokovke + Zlati Ghee 80g

Proizvajalec: Inštitut S.U.R.F. z Zavodom za zdravo življenje

Mnenje strokovanjka:  Ste vedeli, da je lahko pokovka tudi zelo zdrava, saj je štejemo med polnozrnat prigrizek, ki vsebuje veliko antioksidantov in vlaknin. Ima antioksidantno moč, saj vsebuje polifenole, antioksidante.

Pogoj je seveda njena priprava in izbira najboljših surovin

Dober tek GheeKi uživajte!

 

 

ghee mobile template