Eko BeGheeEko BeGheeEko BeGheeEko BeGheeEko BeGheeEko BeGheeEko BeGhee
ČeGheeEko biodinamični Zlati Ghee

Eko BeGhee

BeGhee-ekološko ovčje kuhano maslo. Kuhano na ognju-ročno ustvarjeno v Sloveniji.

manufacturer Za vprašanja pišite na Zavod za zdravo življenje ali nas pokličete: 040 542 364

Cena za enoto (kos): €16.00 (Vkl. 9.5% DDV)

:

Na zalogi: 92

BeGhee je pripravljen iz surovega masla ovc proste paše, ki živijo naravno življenje, po EKO in BIO visoko predpisanih standardih. To olje ustvarjamo povsem ročno, v 48 ur dolgi in neprekinjeni kuhi na ognju.

Ovčje surovo maslo je v primerjavi s kravjim bolj kalorično, vsebuje več maščob in je izredno hranljivo. Okus je bogat, nežen, rahlo sladek. V ovčjem maslu so vsi pomembni vitamini B-skupine, predvsem veliko folne kisline in vitamina B12. Vsebuje veliko vitaminov A, E in C. Vsebnost vitamina D in kalcija je najvišja med vsemi vrstami masla. Zaradi visoke vsebnosti cinka ovčje maslo pomaga ohranjati zdravo in čisto kožo.

Po našem edinstvenem receptu traja kuha ovčjega masla 48 ur ali več. V tem času surovo maslo izloči ogljikove hidrate, beljakovine in vodo ter postane skorajda nepokvarljivo olje z edinstvenim okusom in aromo. Ovčje kuhano maslo ima izjemno širok spekter uporabe in je idealna alternativa za mnoge maščobe. V primerjavi z ostalimi maščobami vsebuje še več dobrih maščobnih kislin, je brez laktoze, kazeina ter katerihkoli nečistoč.

Ovčji Zlati Ghee ima visoko točko dimljenja. Ravno zato je odličen za pečenje, cvrtje ali kuhanje vseh vrst jedi, hkrati pa razneži okus z dodajanjem že pripravljenemu obroku. Sladice pripravljene z ovčjim kuhanim maslom postanejo še bolj kremaste, prefinjene in okusne.

Ovčje kuhano maslo je naravni živež, ki deluje proti staranju telesa, ohranja njegovo vitalnost in krepi imunski sistem. Izjemno uporaben je za neposredno nanašanje na kožo ali kot sestavni del negovalne kreme.

Predstavljamo vodne kristale. V zbirki "Zlati Ghee " je dvanajst vodnih kristalov ali mandal, kateri so bili ustvarjeni ročno s prerisovanjem originalnih fotografij vodnih kristalov različne informirane vode, ki jih je ustvaril dr.Masaru Emoto.

Kot ste že opazili se kristali pojavljajo v različnih delih oblkovanja naše celostne podobe. S tem ustvarjeni hrani dodamo ljubezni in hvaležnosti tudi prek zunanjih geometrij. Obujamo pa tudi pojmavanje moči zvoka, pomembnosti naravne žive vodev v vsakdanu in pa prenosa uravnoteženih vibracij med nami. 

Naše priporočilo: Pred spanjem nanesite tanko plast BeGhee masla na suho kožo. Koža bo navlažena, mehka in bolj prožna

Sestavine: kuhano maslo BeGhee (100%) iz ekološkega ovčjega mleka.

Hraniti pri temperaturi od 5 do 25 stopinj celzija.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost: 3697kj/899 kcal

Maščoba:99,9g

od te nasičene maščobne kisline: 65,26g

Ogljikovi hidrati: <0,1g

od teh sladkorji :<0,1g

od teh laktoza: <0,1g

Beljakovine : <0,1g

Prehranske vlaknine: <0,1g

Sol: <0,1g

Neto masa: 300g/370ml in pa 80g/120ml

Mlečni obrat št: SI-M-1106 ES

Proizvajalec: Zlati Ghee-Zavod za zdravo življenje, Jugorje pri Metliki 88331 Slovenija-EU

ghee mobile template