BerryGheeBerryGheeBerryGheeBerryGheeBerryGhee
ČeGhee

BerryGhee

BerryGhee združuje zdrav in čist Zlati Ghee s istoimenskega podjetja z najbolj svežim in naravnim jagodičevjem kmetije Pavlovič. Obe podjetji se nahajata v jugovzhodni regiji Slovenije, v Beli krajini. To je idealen izdelek, poln hranljivih snovi, za zaj

manufacturer Za vprašanja pišite na Zavod za zdravo življenje ali nas pokličete: 040 542 364

Cena za enoto (kos): €7.00 (Vkl. 9.5% DDV)

Na zalogi: 194

BerryGhee je nov koncept, ki podpira lokalna podjetja in medsebojno sodelovanje v Beli krajini in drugje, kjer se nahaja. Začel se je kot turistični, ampak hitro prerastel v veliko večji projekt.

BerryGhee ustvarja močna partnerstva z lokalnimi ponudniki, ki na tak način še dodatno utrjujejo vezi v celotni skupnosti.

BerryGhee steber JOIN gradi mrežo blagovnih znamk, ki zagotavljajo proizvode in storitve, ki vsakemu gostu in kupcu ponujajo pristno lokalno izkušnjo. Steber JOIN združuje in podpira partnerje pri izvedbi novih projektov, kot je ta neverjetn slovenski izdelek - BerryGhee.

Zlati Ghee

Prva stvar, ki jo opazite, ob prihodu v kuhinjo Zlatega Ghee-ja je posebno vzdušje. Nobenega znaka naglice ali množične proizvodnje, temveč le prijateljstvo, glasba in dobra energija. Zlati Ghee je kulinarično zlato, odlično kuhano maslo, proizvedeno iz mleka ekoloških kmetij proste paše. Ročno in z ognjem ga oplemenitimo, da postane najbolj vsestransko in nepokvarljivo olje. oz. Zlati Ghee. Zlati ghee ima številne proizvode v katerih lahko uživate. Vsi so narejeni iz zdravih in ekoloških sestavin. Od sedaj naprej tudi nov - BerryGhee.

Kmetija Pavlovič

Kmetija Pavlovič je družinska kmetija, ki že skoraj 30 let vzgaja sadje in zelenjavo z najvišjo biološko vrednostjo. Specializirana je za pridelavo jagodičevja v notranjih in zunanjih prostorih. Približno tretjina zemjlišča je pokrita z rastlinjaki. Med pridelki, ki uspevajo znotraj, so tudi vrste jagodičevja, ki predstavljajo sadnjo jedro Berryghee-ja. Kmetija Pavlovič proizvaja iz svojega jagodičevja tudi druge najrazličnejše specialitete, ena od najbolj znanih pa je malinovo vino.

Sestavine:

Jagode, cvetlični med, kuhano maslo Zlati Ghee

Povprečna hranljiva vrednost na 100g:

Energijska vrednost. 347 kcal
Maščoba: 26,6g
 od te nasičene maščobne kisline: 21,2g
Ogljikovi hidrati: 19,6 g
- od heh sladkorji: 19,6 g
- od teh laktoza <0,1g
Beljakovine: 0.3g
Sol <0,1g

Neto masa: 180g/212ml

Hraniti pri temperaturi od 3°C do 19°C.

Proizvajalec:
Zavod za zdravo Življenje,
Jugorje pri Metliki 8,
8331 Suhor, Bela krajina

 

 

ghee mobile template